Αρχική Σελίδα

Gospell Digital Technology Co.,ltd

Όλα τα Προϊόντα
Κίνα Gospell Digital Technology Co.,ltd Πιστοποιήσεις
Κίνα Gospell Digital Technology Co.,ltd Πιστοποιήσεις
Είμαι Online Chat Now

Gospell Digital Technology Co.,ltd

1 2 3
Gospell Digital Technology Co.,ltd Gospell Digital Technology Co.,ltd Gospell Digital Technology Co.,ltd
CHENZHOU Shenzhen Chengdu

Στοιχεία Εταιρίας:

Είδος Επιχείρησης : Κατασκευαστής
Εισαγωγέα
Πωλητής
Άλλα
Κύρια Αγορά : Βόρεια Αμερική
Νότια Αμερική
Δυτική Ευρώπη
Ανατολική Ευρώπη
Ανατολική Ασία
Νοτιοανατολική Ασία
Μέση Ανατολή
Αφρική
Ωκεανία
Σε όλο τον κόσμο
Μάρκες : GOSPELL
Αριθμός Υπαλλήλων : 4000~5000
Ετήσιες πωλήσεις : 200,000,000-300,000,000
Ιδρύθηκε Έτος : 1993
Εξαγωγή pc : 80% - 90%

Ψηφιακή Co. τεχνολογίας Gospell, ΕΠΕ (κώδικας αποθεμάτων: 002848) καθιερώθηκε στις 23 Αυγούστου 2001. Με κεντρικά γραφεία σε Gospell το βιομηχανικό πάρκο, περιοχή Suxian, πόλη Chenzhou, επαρχία Hunan, GOSPELL έχει πέντε εν πλήρη κυριότητα όργανα: Co. ΕΠΕ, ηλεκτρονική κεραμική Co. ΕΠΕ, ηλεκτρονική Co. ΕΠΕ, ψηφιακή τεχνολογία Pvt ψηφιακών συστημάτων Toncy Chengdu τεχνολογίας Chenzhou GONTCERA Shenzhen Gospell Smarthome Gospell. ΕΠΕ, εταιρεία λογισμικού Shenzhen Goscam που περιορίζονται., και η πρόσφατα κοινή Co. τεχνολογίας Anhui GHBE επιχείρησης ψηφιακή, ΕΠΕ. Τα εμπορικά σήματα GOSPELL (DTV), XIPOINT (δορυφορική τηλεόραση), GONTCERA (κεραμική GONTCERA) έχουν τα ισχυρά πλεονεκτήματα εμπορικών σημάτων πέρα από άλλα και αυτή η επιχείρηση κατέχει τις ιδιαίτερα ανταγωνιστικά πωλήσεις και το δίκτυο μάρκετινγκ στους σχετικούς τομείς.

 

GOSPELL έχει συμμετεχθεί στην Ε&Α, την παραγωγή και τις πωλήσεις του λογισμικού DTV και των προϊόντων υλικού. Αρχικό από την κατασκευή DTV, και εμμένοντας στο δρόμο της ανεξάρτητης και εσωτερικής ανάπτυξης, GOSPELL ήταν κύριο μιας πλούσιας εμπειρίας της έρευνας και του σχεδίου DTV, του ελέγχου ποιότητας και δαπανών, της κατασκευής εφαρμοσμένης μηχανικής συστημάτων και των τεχνικών υπηρεσιών. Για τον κατασκευαστή προϊόντων, οι φορείς παροχής υπηρεσιών ολοκληρωτών συστημάτων και τεχνολογίας, GOSPELL έχουν ταξινομήσει ήδη στην κορυφή της παγκόσμιας αγοράς DTV.

 

Σαν μια από τις πολύ λίγες κατασκευές DTV που κατέχουν τις πλούσιες και πλήρεις γραμμές παραγωγής, GOSPELL συνεχίζει να επεκτείνει την περιοχή κάλυψης αγοράς της. Μετά από τα έτη ανάπτυξης, αυτή η επιχείρηση έχει χτίσει ήδη το καλώδιο περισσότερο από 300 και τα επίγεια συστήματα DTV για τους στην εγχώρια αγορά πελάτες, και έχει κατακτήσει σχεδόν όλες τις επαρχιακές περιφερειακές αγορές με όλα τα είδη προϊόντων DTV. Η υπερπόντια επιχείρηση του Gospell άρχισε ενός στις αρχές χρόνου: Το Gospell άρχισε την κατασκευή των ψηφιακών τηλεοπτικών συστημάτων στις υπερπόντιες αγορές από το 2004, και μέχρι στιγμής έχει χτίσει περισσότερο από 200 επίγεια και τα ψηφιακά συστήματα TV καλωδίων σε πάνω από 60 χώρες στην Ασία, την Αφρική, τη Λατινική Αμερική, την Ευρώπη, κ.λπ.

 

Η θυγατρική Co. ΕΠΕ τεχνολογίας Chenzhou XIPOINT είναι ένας από τους κύριους προμηθευτές των προϊόντων δορυφορικής τηλεόρασης, και οι δορυφορικοί δέκτες και τα προϊόντα LNB καταλαμβάνουν ένα υψηλότερο μερίδιο αγοράς στην παγκόσμια αγορά. XIPOINT είναι επίσης μια από τις μόνες οκτώ επιχειρήσεις που ελέγχονται από το Υπουργείο τεχνολογίας βιομηχανίας και πληροφοριών, και έχουν τα διορισμένα προσόντα παραγωγής για να παραγάγουν τους δορυφορικούς δέκτες, LNB, κεραία, και είναι επίσης ένας από τους 24 δορυφορικούς κατασκευαστές μετασχηματιστών ραδιοφωνικής μετάδοσης που διορίζονται από SARFT, και έχουν κερδίσει την προσφορά και έχουν εφαρμόσει πολλά προγράμματα «οικογένεια στην οικογένεια σύνδεσης» TV «ραδιοφωνικής μετάδοσης χωριό στο χωριό σύνδεση» &.

 

Το Gospell απονεμήθηκε το «εμπορικό σήμα εξαγωγής του επαρχία Hunan» από Hunan το επαρχιακό τμήμα εμπορίου το 2006, και απονεμήθηκε το «διάσημο εμπορικό σήμα του επαρχία Hunan» το 2008 και του 2011, και ονομάστηκε τη «εθνική φανών επιχείρηση υψηλής τεχνολογίας σχεδίων βασική» το 2012, και ονομάστηκε «το διάσημο διεθνές εμπορικό σήμα επαρχία Hunan» από Hunan που το επαρχιακό τμήμα εμπορίου το 2010 και 2013, απονεμήθηκε τη «εθνική πρότυπη επιχείρηση βιομηχανίας ηλεκτρονικών πληροφοριών» το 2013, και προσδιορίστηκε ως «διάσημο εμπορικό σήμα» το 2014, και απονεμήθηκε «το ποιοτικό βραβείο κυβερνητών επαρχία Hunan» το 2014, κέρδισε «το πιστοποιητικό Αντιαεροπορικό Πυροβολικό ποιοτικής αξιολόγησης φερεγγυότητας» το 2015, «υψηλής συχνότητας πρότυπη επιχείρηση βιομηχανίας πιάτων μικροκυμάτων χαλκός-ντυμένη» το 2015, «Το βραβείο επιστήμης και τεχνολογίας του Πεκίνου» το 2016, Gospell έχει μια πολύ υψηλότερη επιρροή εμπορικών σημάτων στις εσωτερικές και ξένες αγορές.

 

Η εμμονή στον επιχειρησιακό σκοπό «της τεχνολογίας τους ανθρώπους», και την αναζήτηση «για να ακολουθήσει μια σταθερή και βιώσιμη αύξηση, που καθορίζεται χρησιμεύει να είναι σημαντική κύρια επιχείρηση της ηλεκτρονικής & βιομηχανίας πληροφόρησης», και μετά από το σχέδιο δράσης της «ειδίκευσης προϊόντων, της κλίμακας παραγωγής, της διαφοροποίησης αγοράς, της επίπεδης διαχείρισης», της εστίασης Gospell στην ανάπτυξη, και ελέγχει αυστηρά την ποιότητα, και επεκτείνει το εμπορικό σήμα του, και επωφελείται των ευκαιριών που παρουσιάζονται από το κύμα καινοτομίας της τεχνολογίας TV, και επιταχύνει την επιχειρηματική αναβάθμιση και το μετασχηματισμό από την πώληση των προϊόντων στην παροχή των υπηρεσιών και της πλατφόρμας συστημάτων, και επιτυγχάνει τελικά τους στόχους της επιχείρησης, και οδηγεί την τάση ανάπτυξης από την ψηφιακή βιομηχανία TV της Κίνας.

Στοιχεία επικοινωνίας
Gospell Digital Technology Co.,ltd

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mr. Horace

Τηλ.:: 86-755-26716172

Φαξ: 86-755-29114035

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)