Αρχική Σελίδα

Gospell Digital Technology Co.,ltd Γύρος εργοστασίων

Όλα τα Προϊόντα
Κίνα Gospell Digital Technology Co.,ltd Πιστοποιήσεις
Κίνα Gospell Digital Technology Co.,ltd Πιστοποιήσεις
Είμαι Online Chat Now
1 2 3
Gospell Digital Technology Co.,ltd Gospell Digital Technology Co.,ltd Gospell Digital Technology Co.,ltd
CHENZHOU
Shenzhen
Chengdu

CHENZHOU

Shenzhen

Chengdu

 • Γραμμή Παραγωγής

  Σχεδιάγραμμα γραμμών παραγωγής

  Ιδρυμένος το 2001, Gospell Digital Technology κοβάλτιο Ltd (GOSPELL). είναι δημόσια απαριθμημένη επιχείρηση υψηλής τεχνολογίας με την Ε&Α, την κατασκευή, την επιχειρησιακή γνωμοδότηση και τον προγραμματισμό, το εμπόριο, παράδοση, εφαρμογή του προγράμματος και μετά από την υπηρεσία πωλήσεων, που ενεργεί ως πλήρεις DTV και προμηθευτής λύσης παροχής καινοτόμων πολυμεσικών υπηρεσιών για τα ψηφιακά σχετικά με το TV/OTT προγράμματα.

   

  Με κεντρικά γραφεία στο ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΌ ΠΆΡΚΟ GOSPELL σε Chenzhou, επαρχία Hunan για σχετική με την την CBE παραγωγή η κατασκευή, GOSPELL έχει επίσης το γραφείο της σε Shenzhen για την επιχείρηση/τη διαχείριση και τη διοίκηση μάρκετινγκ, σε Chengdu για την Ε&Α και την παραγωγή συστημάτων άνω άκρων/συσκευών αποστολής σημάτων/το κέντρο διόρθωσης και εξυπηρέτησης πελατών, και σε 12 πόλεις στην Κίνα καθώς επίσης και τα διεθνή γραφεία στην Ινδία, την Αφρική και το Μεξικό.


  Βιομηχανικό πάρκο Gospell

   

  Gospell Digital Technology Co.,ltd γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0

   

  Gospell Digital Technology Co.,ltd γραμμή παραγωγής εργοστασίων 1

 • OEM / ODM

  Η ψηφιακή Co. τεχνολογίας Gospell, ΕΠΕ είναι μια επιχείρηση υψηλής τεχνολογίας που ειδικεύεται στην ανάπτυξη, την παραγωγή και τις πωλήσεις των ψηφιακών προϊόντων TV. Είναι επίσης ένα εργοστάσιο επεξεργασίας cOem για πολλές γνωστές επιχειρήσεις εμπορικών σημάτων στην Κίνα και στο εξωτερικό. Σύμφωνα με τις πληροφορίες BOM και προϊόντων του πελάτη, μπορούμε να παρέχουμε μια μεγάλη έκταση των υπηρεσιών από την κατασκευή PCB, τον ηλεκτρονικό υλικό ανεφοδιασμό, SMT, την ΕΜΒΎΘΙΣΗ, την τελικές συνέλευση και τη δοκιμή. GOSPELL μπορεί να παρέχει την κατασκευαστική υπηρεσία για ένα ευρύ φάσμα των προϊόντων πελατών, συμπεριλαμβανομένων των ψηφιακών μετασχηματιστών TV, των χαμηλής ισχύος παροχών ηλεκτρικού ρεύματος μετατροπής, των έξυπνων μετρητών, των καταλόγων μετρητών αυτοεξυπηρετήσεων και άλλων προϊόντων, καθώς επίσης και μια μιας στάσης υπηρεσία για όλους τους τύπους πινάκων και ελέγχων αποκωδικοποιητών επιβιβάζεται κ.λπ.

   

  Το Gospell έχει το πλήρες ποιοτικό σύστημα ελέγχου, με ποικίλο εξοπλισμό αξιοπιστίας και επιθεώρησης και δοκιμής ασφάλειας. Τώρα έχει εξοπλίσει με 11 αυτόματες γραμμές μπαλωμάτων SMT, η καθημερινή παραγωγή μπορεί να φθάσει σε 12 εκατομμύριο σημεία, 7 βυσματωτές γραμμές ΕΜΒΎΘΙΣΗΣ μπορεί να φορτωθεί με τα 0201 συστατικά και 0.3mm BGA. Η επιχείρηση διοργανώνει το εργαστήριο 20 γραμμών συνελεύσεων και 300 υψηλής θερμοκρασίας δωμάτια γήρανσης τετραγωνικών μέτρων, αυτό είναι ικανά της συνέλευσης και της δοκιμής των διάφορων προϊόντων.

   

  Gospell Digital Technology Co.,ltd γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0

   

  Gospell Digital Technology Co.,ltd γραμμή παραγωγής εργοστασίων 1

 • Ε & Α

  Δεδομένου ότι μια εθνική επιχείρηση υψηλής τεχνολογίας, GOSPELL έχει μια ομάδα Ε&Α αποτελείται από πολλούς επαγγελματίες βιομηχανίας με την πλούσια εμπειρία της ανάπτυξης τεχνολογίας και της βελτίωσης διαδικασίας. Μετά από περισσότερο από δέκα έτη συνεχών έρευνας και ανάπτυξης, αυτή η επιχείρηση έχει κάνει μια σειρά προηγμένων τεχνολογικών καινοτομιών σε πολλούς τομείς: «Το διηλεκτρικό κεραμικό αντηχείο μικροκυμάτων γ-ταινιών», «αντηχεία ζωνών Ku τα φιλικά προς το περιβάλλον διηλεκτρικά κεραμικά», και τα «φιλικά προς το περιβάλλον διηλεκτρικά κεραμικά υποστρώματα μικροκυμάτων» προσδιορίζονται ως εθνικά βασικά νέα προϊόντα «Η βάση επίδειξης εξαγωγής της βιομηχανίας εξοπλισμού συστημάτων DTV» ταξινομείται ως εθνικό πρόγραμμα σχεδίων φανών Η υψηλή ψηφιακή τηλεοπτική επεξεργασία καθορισμού και η έρευνα & η εφαρμογή της βασικής τεχνολογίας απεικόνισης» και «η επίδειξη εκβιομηχάνισης ολοκλήρωσης συστημάτων DTV» έχουν κερδίσει το δεύτερο βραβείο Hunan του βραβείου προόδου επιστήμης και τεχνολογίας «Η πλατφόρμα επεξεργασίας ρευμάτων DTV» έχει λάβει το Ταμείο καινοτομίας τεχνολογίας ΜΜΕ του Υπουργείου επιστήμης και τεχνολογίας. GOSPELL έχει αναπτύξει ποικίλες διαφορετικές εφαρμογές στη λήψη των συσκευών, πολύ καινοτόμος και πρακτικός, να ικανοποιήσει τις ανάγκες των διαφορετικών αγορών στο εσωτερικό και στο εξωτερικό, και για μια ευρύτερη προοπτική εφαρμογής.

   

  Gospell Digital Technology Co.,ltd γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0

   

  Gospell Digital Technology Co.,ltd γραμμή παραγωγής εργοστασίων 1

Στοιχεία επικοινωνίας
Gospell Digital Technology Co.,ltd

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mr. Horace

Τηλ.:: 86-755-26716172

Φαξ: 86-755-29114035

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)