Αρχική Σελίδα Νέα

Ο δορυφόρος και το καλώδιο της Ινδίας SCAT2018 παρουσιάζουν

Κίνα Gospell Digital Technology Co.,ltd Πιστοποιήσεις
Κίνα Gospell Digital Technology Co.,ltd Πιστοποιήσεις
Είμαι Online Chat Now
επιχείρηση Νέα
Ο δορυφόρος και το καλώδιο της Ινδίας SCAT2018 παρουσιάζουν
τα τελευταία νέα της εταιρείας για Ο δορυφόρος και το καλώδιο της Ινδίας SCAT2018 παρουσιάζουν

GOSEPLL η ψηφιακή Co. τεχνολογίας, ΕΠΕ, στο SCAT2018 που η δορυφορική και καλωδιακή τηλεόραση παρουσιάζει στην Ινδία, έχει έναν τομέα θαλάμων 40 τετραγωνικών μέτρων. Η θέση είναι άριστη και το σχέδιο είναι απλό και ευγενές. Με το σχεδιάγραμμα καινούργιων αγορών και την έννοια υπηρεσιών προϊόντων, η εταιρική εικόνα GOSEPLL έχει καταδειχθεί πλήρως.

 

Στην επίδειξη, GOSEPLL κατέδειξε τα ψηφιακά ικανοποιημένα συστήματα διαχείρισης δικαιωμάτων, τα συστήματα OTT, τον ευφυή εξοπλισμό ελέγχου ασφάλειας και τον εξοπλισμό επέκτασης δικτύων, πλούσιος προηγούμενος και τερματικός εξοπλισμός, και διάφορες λύσεις. Κατά τη διάρκεια της έκθεσης, ο θάλαμος GOSEPLL προσέλκυσε τους πολυάριθμους επισκέπτες για να επισκεφτεί και να συσκεφτεί με τη μεγάλη εκτίμηση.

 

Σαν έναν από τους ηγέτες στην ψηφιακή βιομηχανία TV, GOSEPLL έχει μια βαθιά κατανόηση της ανάπτυξης της βιομηχανίας και της εξέλιξής του. Με το θέμα της «νέας φρόνησης, νέα οικολογία, νέα οπτικοακουστικά μέσα» στη μεταδίδοντας ραδιοφωνικά βιομηχανία, η επιχείρηση συνεχίζει να διατηρεί τα πλεονεκτήματα υπηρεσιών συστημάτων της στον ψηφιακό τομέα TV παρέχοντας τη φρόνηση. Η επέκταση των αστικών περιοχών θα συνεχίσει να ενισχύει τις ικανότητες έρευνας και ανάπτυξης και την προσαρμοστικότητα αγοράς για να ικανοποιήσει τις αυξανόμενες ανάγκες των ανθρώπων.

 

Χρόνος μπαρ : 2018-11-05 10:26:59 >> κατάλογος ειδήσεων
Στοιχεία επικοινωνίας
Gospell Digital Technology Co.,ltd

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mr. Horace

Τηλ.:: 86-755-26716172

Φαξ: 86-755-29114035

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)