Αρχική Σελίδα Νέα

Οι τηλεπικοινωνίες Gospell και Worldcall ανήγγειλαν τη στρατηγική συνεργασία

καλής ποιότητας iptv μετασχηματιστής για τις πωλήσεις
καλής ποιότητας iptv μετασχηματιστής για τις πωλήσεις
Είμαι Online Chat Now
επιχείρηση Νέα

Οι τηλεπικοινωνίες Gospell και Worldcall ανήγγειλαν τη στρατηγική συνεργασία

Οι τηλεπικοινωνίες Gospell και Worldcall ανήγγειλαν τη στρατηγική συνεργασία

Το Gospell είναι υπερήφανο για να αναγγείλει τη μακροπρόθεσμη και στρατηγική συνεργασία του με Worldcall Telecom Limited (Πακιστάν) για να παράσχει τους ψηφιακούς μετασχηματιστές το 2018, μια σύμβαση εργασίας πλαισίων για να παρασχεθούν 100.000 συν τα κιβώτια έχει υπογραφεί ήδη ως τμήμα της φάσης 1 την παράδοση. Το Worldcall είναι ένα γνωστό MSO (για πολλές χρήσεις χειριστής) και πρωτοπόρος στην αγορά στη βιομηχανία καλωδίων του Πακιστάν και έχει αρχίσει ήδη μια ογκώδη εκστρατεία ψηφιοποίησης που προωθεί. Θα ωφεληθεί από την τεχνολογία και το προϊόν εξεχουσών θέσεων που προσφέρουν από Gospell στις λύσεις μέσων για τα μελλοντικά σχέδια επέκτασης δικτύων του και roadmap.

 

Το Gospell έχει ολοκληρώσει επιτυχώς την εγκατάσταση, τη δοκιμή και την ολοκλήρωση του ασβεστίου Visioncrypt 6,2 ασφάλειας προόδου πλατφόρμα που χρησιμοποιείται από σημαντικούς χειριστές στην Ινδία. Το Worldcall έχει προωθήσει ήδη την εμπορική λειτουργία του στη νέα πλατφόρμα στις πολλαπλάσιες πόλεις.

 

Το Worldcall αξιολογεί επίσης και προγραμματίζει την επέκταση OTT ρέοντας και των λύσεων δοσολογίας ακροατηρίων που προσφέρονται από Gospell στο εγγύς μέλλον. Οι υπαίθριες δοκιμές για τη λύση GPON θα είναι επίσης εν εξελίξει πολύ σύντομα για να κεφαλαιοποιήσουν στη βαθιά υποδομή ινών και η προσιτότητα μετρό/έχει πρόσβαση ήδη σε διαθέσιμο στο worldcall.

 

Το CEO Worldcall, ο κ. Babar Ali Syed, που μιλά στην περίπτωση είπε ότι Worldcall τοποθετεί και προσανατολιμένος ως δυναμικό χειριστή για να καλύψει τις απαιτήσεις της ψηφιακής αγοράς που κρατά παραπλεύρως με τις πρόσφαές τάσεις της τεχνολογίας και θα έχει τις πολλαπλάσιες προσφορές για να εξυπηρετήσει τους διαφορετικούς τομείς στην αγορά.

Χρόνος μπαρ : 2018-03-21 15:51:36 >> κατάλογος ειδήσεων
Στοιχεία επικοινωνίας
Gospell Digital Technology Co.,ltd

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mr. Horace

Τηλ.:: 86-755-26716172

Φαξ: 86-755-29114035

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)