Αρχική Σελίδα Νέα

Με αυτήν την δοκιμή του 2020, VOA που αρχίζεται μια νέα φάση σφαιρικής καινοτομίας σε μια πλατφόρμα αποκαλούμενη ψηφιακό ραδιο Mondiale (DRM)

Κίνα Gospell Digital Technology Co.,ltd Πιστοποιήσεις
Κίνα Gospell Digital Technology Co.,ltd Πιστοποιήσεις
Είμαι Online Chat Now
επιχείρηση Νέα
Με αυτήν την δοκιμή του 2020, VOA που αρχίζεται μια νέα φάση σφαιρικής καινοτομίας σε μια πλατφόρμα αποκαλούμενη ψηφιακό ραδιο Mondiale (DRM)
τα τελευταία νέα της εταιρείας για Με αυτήν την δοκιμή του 2020, VOA που αρχίζεται μια νέα φάση σφαιρικής καινοτομίας σε μια πλατφόρμα αποκαλούμενη ψηφιακό ραδιο Mondiale (DRM)

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Με αυτήν την δοκιμή του 2020, VOA που αρχίζεται μια νέα φάση σφαιρικής καινοτομίας σε μια πλατφόρμα αποκαλούμενη ψηφιακό ραδιο Mondiale (DRM)  0

Ο Gary Koster, μεταδίδει ραδιοφωνικά το ραδιο τεχνικό και τον εμπειρογνώμονα συσκευών αποστολής σημάτων, το Gerhard Straub, τμήμα τεχνολογιών διευθυντή USAGM ραδιοφωνική μετάδοση και το Macon Dail, κύριος μηχανικός, καθιέρωση ένα ψηφιακό ραδιόφωνο από τη δοκιμή Gospell στη Γκρήνβιλ, NC, που μεταδίδει το σταθμό.

Μερικές εβδομάδες πριν από την πανδημία covid-19 διακόψτε ένα μεγάλο μέρος του κόσμου, μηχανικοί ραδιοφωνικής μετάδοσης στη Γκρήνβιλ, βόρεια Καρολίνα, προώθησε μια δοκιμή των ψηφιακών ραδιο σημάτων. Η ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ αντιπροσωπεία για το σφαιρικό MEDIA άρχισε μια ψηφιακή ραδιοφωνική μετάδοση στην Κούβα και τη Λατινική Αμερική, οι οποίες περιέλαβαν το γραφείο της ραδιοφωνικής αναμετάδοσης της Κούβας και της φωνής της περιεκτικότητας σε Αμερική.

Μέχρι το τέλος της δεκαετίας του '90, η καινοτομία VOA εστίασε περισσότερο στην τηλεόραση, η πλατφόρμα που υποσχέθηκε τα μεγαλύτερα ακροατήρια, ακόμη και σε ισχύ μερικές στον κόσμο όπου το μικρόκυμα εξουσίασε. _από ο πρόωρος 2010s, ο πολεμική κραυγή γίνομαι «ψηφιακός πρώτος,» όπως VOA προσπαθώ να προσελκύω αναγνώστης για του γλώσσα υπηρεσία ιστοχώρος και αρχίζω τρυπώ ο αυξάνομαι ακροατήριο νέος κοινωνικός μέσο περιοχή όπως Facebook, πειραχτήρι, Instagram και YouTube.

Ως το 2020, εντούτοις, DRM είχε έρθει πλήρης κύκλος.

«Δεν περιορίζεστε πλέον ακριβώς να διαβάσετε τις ειδήσεις ή το παιχνίδι της μουσικής,» λέει το Gerhard Straub, εποπτικός διευθυντής του τμήματος τεχνολογιών ραδιοφωνικής μετάδοσης USAGM.

Το Straub, μαζί με το Gary Koster, το ραδιο εμπειρογνώμονα και το Macon Dail, κύριος μηχανικός τεχνικών ραδιοφωνικής μετάδοσης και συσκευών αποστολής σημάτων στη Γκρήνβιλ που μεταδίδει το σταθμό, οργάνωση η ραδιοφωνική μετάδοση δοκιμής το Φεβρουάριο φέτος, όχι πολύ πριν από την πανδημία covid-19 στήριξε το σφαιρικό ταξίδι. Το τρίο έβαλε επάνω ένα σήμα DRM με ραδιο Marti και τον ήχο VOA μαζί με να τυλίξει τα μηνύματα κειμένου και την περιστροφή των εικόνων.

Οι μηχανικοί έχουν λάβει τις εκθέσεις ενός σαφούς σήματος ως πια νότια ως Βραζιλία.

«Πρέπει να σταματήσετε τη σκέψη από το όπως ραδιο, επειδή δεν είναι,» λέτε Straub USAGM. «Μεταδίδουμε ραδιοφωνικά τώρα τα ψηφιακά στοιχεία. Ακριβώς όπως μεταδίδουμε ραδιοφωνικά τα ψηφιακά στοιχεία όσον αφορά το διαδίκτυο, μπορούμε να μεταδώσουμε ραδιοφωνικά τα ψηφιακά στοιχεία πέρα από το μικρόκυμα χωρίς παρακώλυση από μια αντιπυρική ζώνη Διαδικτύου που ίσως περιορίζει τι μπορούμε να στείλουμε σε μια συγκεκριμένη χώρα.»

Ο αρκετά λόγος, Straub θεωρεί, για VOA για να συνεχίσει την καινοτομία σε μια νέος-πάλι τεχνολογία.

Χρόνος μπαρ : 2020-12-11 14:07:52 >> κατάλογος ειδήσεων
Στοιχεία επικοινωνίας
Gospell Digital Technology Co.,ltd

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mr. Horace

Τηλ.:: 86-755-26716172

Φαξ: 86-755-29114035

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)