Αρχική Σελίδα Νέα

Δημοτική Επιτροπή Chenzhou, δημοτικός Υπουργός Jiang BO τμήματος οργάνωσης στο investigati μας

καλής ποιότητας iptv μετασχηματιστής για τις πωλήσεις
καλής ποιότητας iptv μετασχηματιστής για τις πωλήσεις
Είμαι Online Chat Now
επιχείρηση Νέα

Δημοτική Επιτροπή Chenzhou, δημοτικός Υπουργός Jiang BO τμήματος οργάνωσης στο investigati μας

Δημοτική Επιτροπή Chenzhou, δημοτικός Υπουργός Jiang BO τμήματος οργάνωσης στο investigati μας

Στις 8 Νοεμβρίου, Jiang BO και ο περίγυρος του, μέλη της μόνιμης επιτροπής της δημοτικών Επιτροπής κόμματος Chenzhou και του Υπουργού του τμήματος οργάνωσης δημοτικής Επιτροπής CPC, που συνοδεύεται από το λι Zhihong, γραμματέας της εργαζόμενης Επιτροπής κόμματος της διαχειριστικής επιτροπής ζώνης υψηλής τεχνολογίας Chenzhou, Yuan Weixiang, το γραμματέα της Επιτροπής κόμματος περιοχής Suxian, και το λι Zhihong, αναπληρωτής γραμματέας της Επιτροπής περιοχής Suxian.

 

Το Kuang Qinghua, διευθυντής του γραφείου Chenzhou του διοικητικού συμβουλίου, συνόδευσε τη ερευνητική ομάδα και το περίγυρο του για να επισκεφτεί το νέο δωμάτιο δραστηριότητας οργάνωσης αιθουσών έκθεσης εμπειρίας της επιχείρησης, εργαστηρίων SMT, εργαστηρίων ΕΜΒΎΘΙΣΗΣ και κομμάτων και εξέθεσε την τρέχουσα προοπτική παραγωγής και θέσης και αγοράς λειτουργίας της επιχείρησης στη ερευνητική ομάδα.

 

Στην έρευνα, το λι της Tan, αναπληρωτής γραμματέας του κλάδου κόμματος μας, ενημέρωσε τη ερευνητική ομάδα και το κόμμα του στην τρέχουσα κατασκευή οργάνωσης κομμάτων στην επιχείρησή μας. Ο Υπουργός Jiang BO έμαθε ότι υπάρχουν πολλοί υπάλληλοι και υψηλής μόρφωσης προσωπικό στην επιχείρησή μας. Μετά από να ενθαρρύνουμε την επιχείρησή μας για να αναπτύξουμε ενεργά τα πιστά, καθαρά και αρμόδια μέλη κομμάτων, πρέπει να ενισχύσουμε την οικοδόμηση των οργανώσεων κομμάτων ώστε να εξασφαλιστεί ότι οι θεωρίες του κόμματος και οι οδηγίες και οι πολιτικές εφαρμόζονται.

 

Αναφέρεται ότι η ψηφιακή Co. τεχνολογίας Ευαγγέλιου, ΕΠΕ κλάδος καθιερώθηκε το Σεπτέμβριο του 2003, η επιτροπή κλάδων έχει έναν γραμματέα, αναπληρωτής γραμματέας του α, μέλος 3, τα υπάρχοντα επίσημα μέλη του κομμουνιστικού κόμματος της Κίνας 20, του οποίου 1 μεταπτυχιακό, κολλέγιο ή επάνω από την εκπαίδευση 18 άνθρωποι. Η επιχείρηση έχει τέσσερα ενεργά μέλη του κόμματος.

 

Τα τελευταία χρόνια, ο κλάδος κομμάτων της επιχείρησης έχει εμμείνει πάντα στην ηγεσία του κόμματος, εφάρμοσε λεπτομερώς τις οδηγίες και τις πολιτικές της κεντρικής Επιτροπής κομμάτων, πραγματοποίησε ενεργά τη μελέτη και την εκπαίδευση «δύο μελετών και μια εκπαίδευση», έδωσε το πλήρες παιχνίδι στον πολιτικό ρόλο πυρήνων της οργάνωσης κομμάτων, πραγματοποίησε τη «φωτεινή ταυτότητα, για παράδειγμα, «καλώντας τη μεγάλη πλειοψηφία των μελών κομμάτων για να φορέσει το έμβλημα, να παρουσιάσει στις ταυτότητες και στο σύνολό τους θέσεις εικόνας μόνοι τους και να απαιτηθεί αυστηρά με τα πρότυπα των μελών κομμάτων. Σύμφωνα με το τραίνο εργασίας της σκέψης «στην εστίαση στην παραγωγή και να πιάσουμε το κόμμα που χτίζει και που κάνει μια καλή εργασία στο κόμμα που χτίζει και που προωθεί την ανάπτυξη», πραγματοποιήσαμε τέτοιες δραστηριότητες όπως «τη συμμορία επίδειξης μελών κομμάτων» και «mentoring και οι δραστηριότητες ζώνης» και ο «διαγωνισμός ικανότητας» για να βελτιώσουν τη συνοχή, την αποτελεσματικότητα αγώνα και την ποιότητα των μελών κομμάτων, δίνουν το πλήρες παιχνίδι στην εμπροσθοφυλακή και τον υποδειγματικό ρόλο των μελών κομμάτων, για το ποσοστό εργασίας, αποτελεσματικό για την επιχείρηση.

 

Από την καθιέρωση του κλάδου κομμάτων της επιχείρησης, με το στόχο της «ταυτόχρονης ανάπτυξης και της συνολικής ανάπτυξης», έχουμε εμμείνει στην ενέργεια από την πραγματικότητα της επιχείρησης, που εξυπηρετεί την ανάπτυξη της επιχείρησης, εφαρμόζοντας ενεργά τη βασική εφαρμοσμένη μηχανική κόμμα-κτηρίου, εφαρμοσμένη μηχανική δύναμης και τα προγράμματα συνοχής της επιχείρησης, που δίνουν το πλήρες παιχνίδι στο ρόλο πυρήνων των οργανώσεων κομμάτων και των μελών κομμάτων έχουν διαδραματίσει μια εμπροσθοφυλακή και έναν υποδειγματικό ρόλο στην επίδειξη της προηγμένης φύσης του κόμματος και έχουν παράσχει μια ισχυρή οργανωτική εγγύηση για τη βιώσιμη ανάπτυξη της επιχείρησης. Ο κλάδος της επιχείρησης είναι ένα αποδεικτικό σημείο της μαθαίνοντας οργάνωσης κομμάτων Chenzhou και μια υποδειγματική βάση κατάρτισης και επίδειξης για τα μέλη και τα μόνιμα προσωπικά κομμάτων στην πόλη Chenzhou. Το 2014, κέρδισε τον τιμητικό τίτλο της «προηγμένης οργάνωσης κομμάτων σε επίπεδο βάσης στην περιοχή Suxian» και «προώθησε την οργάνωση κομμάτων σε επίπεδο βάσης στην πόλη Chenzhou».

Χρόνος μπαρ : 2017-11-13 15:44:58 >> κατάλογος ειδήσεων
Στοιχεία επικοινωνίας
Gospell Digital Technology Co.,ltd

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mr. Horace

Τηλ.:: 86-755-26716172

Φαξ: 86-755-29114035

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)