Αρχική Σελίδα Νέα

CCBN 2018 GOSEPELL παρουσίασε άριστη συμπεριφορά

Κίνα Gospell Digital Technology Co.,ltd Πιστοποιήσεις
Κίνα Gospell Digital Technology Co.,ltd Πιστοποιήσεις
Είμαι Online Chat Now
επιχείρηση Νέα
CCBN 2018 GOSEPELL παρουσίασε άριστη συμπεριφορά
τα τελευταία νέα της εταιρείας για CCBN 2018 GOSEPELL παρουσίασε άριστη συμπεριφορά

Η ικανοποιημένη έκθεση δικτύων ραδιοφωνικής αναμετάδοσης της 26ης Κίνας - CCBN2018l πραγματοποιήθηκε από τις 22 ως τις 24 Μαρτίου 2018 στο προσδίδον γόητρο κέντρο το (CIEC) έκθεσης της Κίνας διεθνές στο Πεκίνο. Σαν μεγαλύτερους τεχνολογία και εξοπλισμό EXPO ραδιοφωνικής αναμετάδοσης στη περιοχή του Ασιατικού Ειρηνικού, με 26 έτη αδιάλειπτων προσπαθειών, CCBN έχει αναπτυχθεί σε ένα γεγονός βιομηχανίας μέσων πληροφοριών κράτος-επιπέδων βασισμένο στο ραδιόφωνο και την τηλεόραση, τις επικοινωνίες ακτινοβολίας, την ΤΠ, την ηλεκτρονική και άλλες βιομηχανίες και την κόσμος-διάσημη έκθεση του εξοπλισμού τεχνολογίας ραδιοφώνων και τηλεόρασης.

 

Η φετινή έκθεση είναι βασισμένη στο θέμα της «νέας φρόνησης, της νέας οικολογίας, και των νέων οραμάτων». Εξηγεί περιεκτικά την υποδήλωση ανάπτυξης της νέας εποχής του ραδιοφώνου και της τηλεοπτικών επιστήμης και της τεχνολογίας, και τις δραστηριότητες θέματος όπως τα σεμινάρια, εκθέσεις, και οι σειρές φόρουμ οργανώνονται γύρω από αυτό το θέμα. Η έκθεση CCBN διαιρείται σε εννέα περιοχές σύμφωνα με το περιεχόμενο της έκθεσης. Συνολικά 12 εσωτερικές αίθουσες έκθεσης και μια υπαίθρια αίθουσα έκθεσης είναι οργάνωση.

 

Τα τρέχοντα κυριώτερα σημεία CCBN είναι πολυάριθμα και θαυμάσια. Η έκθεση και η διάσκεψη CCBN εστίασαν στην παρουσίαση και η συζήτηση του υπερβολικύ υψηλός καθορισμού, εικονική πραγματικότητα το (VR), αύξησε την πραγματικότητα το (AR), την αλληλεπίδραση πολυ-οθόνης, το λειτουργικό σύστημα TV (TVOS), την ψηφιακή προστασία δικαιωμάτων (DRM), τις νέες οπτικοακουστικές υπηρεσίες για τις δημόσιες υπηρεσίες, και ενσωμάτωσε τα μέσα. Η πλατφόρμα παραγωγής και ραδιοφωνικής αναμετάδοσης, κεντρική κουζίνα ενσωμάτωσε τη λύση μέσων, την υπερβολιή υψηλός παραγωγή προγράμματος καθορισμού 4K, τη διαλογική ψυχαγωγία και άλλους τομείς. Κατά τη διάρκεια της έκθεσης, εκτός από τον κύριο τόπο συναντήσεως του διεθνούς κέντρου έκθεσης της Κίνας, η θεματική συνεδρίαση των εκθέσεων CCBN2018, η ψηφιακή Σύνοδος Κορυφής χειριστών TV πέμπτων καλωδίων CCBN διεθνής, και το διεθνές φόρουμ ανάπτυξης ταινιών και τηλεόρασης ραδιοφωνικής αναμετάδοσης CCBN Κίνα (BDF) πραγματοποιήθηκαν στο διεθνές κέντρο Συνθηκών του Πεκίνου και το βασιλικό ξενοδοχείο. ) Άλλοι μέγιστοι διάλογοι και φόρουμ, που περιλαμβάνουν περισσότερες από δέκα εργαστήρια και ανταλλαγές συμπεριλαμβανομένου του ραδιοφώνου και του σύννεφου TV και το μεγάλο φόρουμ στοιχείων, το έξυπνο φόρουμ MEDIA, το φόρουμ δημόσιων υπηρεσιών, το φόρουμ σύγκλισης MEDIA, και το φόρουμ ανάπτυξης δικτύων επόμενης γενιάς.

 

GOSPELL η ψηφιακή Co. τεχνολογίας, ΕΠΕ, στο 26ο CCBN EXPO, πήρε το θέμα «της έξυπνης οικολογίας οικοδόμησης, που εξυπηρετεί την έξυπνη ζωή». Η περιοχή θαλάμων έφθασε σε 156 τετραγωνικά μέτρα. Η θέση είναι ανώτερη, το σχέδιο φαίνεται απλό και ευγενές, και GOSPELL επιδεικνύεται πλήρως. Με το σχεδιάγραμμα καινούργιων αγορών και την έννοια υπηρεσιών προϊόντων, η εταιρική εικόνα Gospell έχει επιδειχθεί πλήρως.

 

Στην έκθεση, GSOEPLL επέδειξε τα ψηφιακά ικανοποιημένα συστήματα διαχείρισης δικαιωμάτων, τα προηγμένα συστήματα πρόσβασης ασφάλειας υπό όρους, τα συστήματα υποστήριξης επιχειρηματικής λειτουργίας, τα διανεμημένα συστήματα διαφήμισης, τις λύσεις ραδιοφωνικής μετάδοσης έκτακτης ανάγκης, τον ευφυή έλεγχο ασφάλειας, τα ασύρματα προϊόντα και τις λύσεις συστημάτων, και τις λύσεις FTTx. , έξυπνη σχολική πλατφόρμα και άλλα θεματικά προϊόντα. Κατά τη διάρκεια της έκθεσης, ο θάλαμος Gospell προσέλκυσε πολλούς επισκέπτες για να προσέξει και να συμβουλευθεί. Μετά από την επαφή μηδέν-απόστασης με τα προϊόντα της επιχείρησης, οι επισκέπτες εγκωμίασαν τα προϊόντα Gospell. 。

 

Σαν έναν από τους ηγέτες στην ψηφιακή τηλεοπτική βιομηχανία, GOSPELL έχει μια βαθιά κατανόηση της ανάπτυξης της βιομηχανίας και της εξέλιξής του. Κάτω από το θέμα της «νέας φρόνησης, της νέας οικολογίας και των νέων οπτικοακουστικών μέσων» στη ραδιοφωνική αναμετάδοση και την τηλεοπτική βιομηχανία, η επιχείρηση συνεχίζει να διατηρεί τα πλεονεκτήματά της στις υπηρεσίες συστημάτων στον ψηφιακό τομέα TV συγχρόνως παρέχοντας τη φρόνηση. Η επέκταση των αστικών περιοχών θα συνεχίσει να ενισχύει τις ικανότητες Ε&Α και τις ικανότητες προσαρμογής αγοράς να ικανοποιηθούν οι αυξανόμενες ανάγκες των ανθρώπων.

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για CCBN 2018 GOSEPELL παρουσίασε άριστη συμπεριφορά  0

Περιοχή έκθεσης

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για CCBN 2018 GOSEPELL παρουσίασε άριστη συμπεριφορά  1

Περιοχή έκθεσης

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για CCBN 2018 GOSEPELL παρουσίασε άριστη συμπεριφορά  2

Οι ηγέτες του εθνικού ασύρματου γραφείου επισκέφτηκαν το θάλαμό μας

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για CCBN 2018 GOSEPELL παρουσίασε άριστη συμπεριφορά  3

Ο θάλαμος του Gospell έχει προκαλέσει την εκτενή ανησυχία από τους υπερπόντιους πελάτες

 

Χρόνος μπαρ : 2018-09-26 15:53:34 >> κατάλογος ειδήσεων
Στοιχεία επικοινωνίας
Gospell Digital Technology Co.,ltd

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mr. Horace

Τηλ.:: 86-755-26716172

Φαξ: 86-755-29114035

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)